Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2011 23:00 - Следваканционен синдром ;)
Автор: kathrinoukwand123 Категория: Забавление   
Прочетен: 336 Коментари: 0 Гласове:
0



Лятото е вече към своя край.Отпускът свършва и отново се на работното място.Трябва да ставаме рано, пак недостиг на сън, много кафе, нередовно хранене и малко време за спорт.
За да се почувстваме по-добре, може да измислим малки трикове, с които да сме по-свежи.
Първо може алармата, която изобщо ненавиждам, да е нагласена да звъни с  приятна и забавна песничка.Така ставането ще е поне по-малко мъчително.
След това може да направим леки упражнения, с които да се разсъним.Това е и полезно за гръбначния стълб, защото организмът през цялата нощ е бил в легнало положение, и мускулите,които през нощта се съкращават много по-слабо,отколкото през деня, се раздвижват.
Кафе-ароматно и силно,обужавам го!!!Но да не е нагладно.През цялата нощ храносмилателната ни система, и не само тя(целият ни организъм) е била в покой..Затова преди кафето,за да се предпази стомашната лигавица може да се хапне нещо леко-бисквитка или мляко.
Любимата ми ябълка-нейният ред идва точно преди да започна работа.Тя съдуржа 2,0г глюкоза и 1.42г влакниини на 100 грама, т.е. ниско калорична и много полезна ;).
Към 10 часа защо не един фреш.Мангото за жената е елексир.Съдържа необходимото количество витамин С и определено освежава.Бих пила и прясно мляко с какао,но от дете го ненавиждам :).
Обядът.Има ли време за него.Ако няма къде да хапваме,си носим от вкъщи.В този случай предпочитам нещо полуфабрикатно,което  не се разваля бързо или няма натрапчива миризма, която да омирише чантата или офиса ;).
Към 15 часа е втората доза кафе,но в по-малко количество.Доказано е, че допустимата граница за кафе е 4 нормални кафета на ден(зависи от чувството за норма при  някои хора ;)).
Веднъж в седмицата-фитнес.За нас жените безспорно най-подходящият уред е фитнес-пътечката.Така най-лесно се топят онези килца,които ни дразнят,поглеждайки се в огледалото.
Вечер-почивка в уютния дом с любимия ;).

Какъвто и режим да си създадем,най-важното е да сме позитивни и в работата, и с приятелите, и вкъщи.Най-доброто и                   напълно безплатно лекарство е усмивката :)))


Тагове:   ваканция,   работа,   съвети,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kathrinoukwand123
Категория: Забавление
Прочетен: 11796
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930